Arquemàtic

Màgia familiar

Màgia de còctel i itinerant

Màgia infantil

INICI CONTACTE
Arquemàtic Biblio  

El primer joc de màgia que farem serà transformar el espai on presentarem Arquemàtic en l’Aula on Alan Carter impartirà la més meravelloses de les classe de Historia de les matemàtiques. Arquemàtic Biblio ens transporta a un Aula on durant els 50 minuts aproximats que dura la classe Alumnes i professor conversaran sobre matemàtiques i Alan presenta un munt de curiositats matemàtiques molt interessants.

Necessitats de l'espectacle

 

Arquemàtic Biblio és fàcilment adaptable a qualsevol espai petit. L'ideal és simular una aula on els nens puguin participar plenament de l'experiència. L'única necessitat és que el professor, Alan Carter, tingui les esquenes cobertes.
Els nens participants han de tenir entre 9 i 12 anys, ja que necessiten certs coneixements matemàtics per gaudir d'Arquemàtics Biblio.

 
 
 
  Continguts didàctics  
     

Per què neixen les Matemàtiques? De quina manera comuniquem les Matemàtiques? Sistema Decimal i Sistema Sexagesimal. Per què apareix la Geometria? Exemple de Matemàtica Aplicada.

Tot explicat en un llenguatge planer i de forma atractiva per als nens amb l'objectiu de què gaudeixin de les Matemàtiques i l'estona sigui una conversa al voltant d'ella.

 
 
 

Més informació i contractació

 

Podeu contactar amb mi per WhatsApp al 665250711, por e-mail a info@oscarmagia.com o per missatge directe via Instagram @oscarmagia

 
Material de Documentació  
llibres  
Sapiens. De animales a dioses: Breve historia de la humanidad - Yuval Noah Harari  
¡Que las matemáticas te acompañen! - Clara Grima Ruiz  
Matemáticas (Una historia ilustrada de los números)  - Tom Jackson  
Historia de las matemáticas (De la Construcción de las pirámides hasta la exploración del infinito) – Anne Rooney  
Documentals  
La historia de las matemáticas. Serie documental 4 capítulos, (BBC)